Luksus feriebolig i Alanya / Tyrkiet

10 pers. luksusvilla med egen pool og panoramaudsigt til Middelhavet og Alanya.

Stor skøn luksusvilla i Alanya-Tyrkiet udlejes. Den er en af Alanya´s flotteste og bedst beliggende villaer. Der er egen swimmingpool, ugenerte terrasser og en fantastisk udsigt til Middelhavet, Alanya by og smukke frodige bjerge. Beliggende i 350 m. højde i roligt villakompleks tilpas tilbagetrukket fra byen. Her er der frisk luft og en behagelig luftfugtighed. Kun 10 min. kørsel til by og strand. Der er små lokale spisesteder og adgang til bus/taxi inden for kun 100 meters afstand. 

Villaen er 240 m2 fordelt på 3-4 soveværelser med plads til i alt 10 personer, 2 badeværelser og et gæstetoilet samt 2 stuer og et stort køkken. Til alle soveværelser og stuer er der egen balkon / terrasse med havudsigt.     


Stor swimmingpool på 40 m2. Bassindybden er ca. 140 - 160 cm. Herudover er der et mindre børnebassin for de helt små. Fra swimmingpoolen er der selvfølgelig udsigt til Middelhavet, Alanya by og de smukke bjerge. 

Poolen er klargjort i perioden medio maj til medio oktober (eller efter aftale).
 


4 personers  jacuzzi nedfældet i terrassen - med havudsigt.

Stort udendørsareal med travertinfliser indbyder til udendørsliv. Der forefindes 5 liggestole, 2 Fatboy sækkepuder og haveborde med stole til 10 personer. Herudover er der en udendørsbruser, grill samt et mindre udendørskøkken.   


Der er 3 soveværelser i alt. Heraf 2 værelser med dobbeltsenge plus et meget stort værelse med en dobbeltseng, en juniorseng til 2 og en weekendseng til de helt små. Herudover er der i et stort fællesrum / stue 2 gæstesenge med mulighed for opredning til 2 voksne. I alt plads til 8 voksne og 2-3 børn. Egen udsigtsbalkon / terrasse til alle rum.


Stort fællesrum / stue med internet, tv og dvd-afspiller, Eilersen familiesofa og adgang til stor overdækket udsigtsbalkon. Herudover 2 gæstesenge med mulighed for opredning til 2 voksne.


Moderne veludstyret køkken med opvaskemaskine. Spisebord til 8 personer samt mulighed for yderligere pladser ved anvendelse af cafeborde og stole. Dog nydes maden ofte på terrasserne eller byens mange gode restauranter.


Opholdsstue med udgang og udsigt til terrasse, jacuzzi og swimmingpool.


Lille have med palmer og smukke lillarøde bougainvillea.


Aftenhygge på terrassen. Her kan man sidde i sit badetøj til langt ud på natten og nyde varmen, stilheden, udsigten til swimmingpoolen og den oplyste by.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:53

Er boligen ledig fra fredag i uge 41 til søndag uge 42 og hvad vil prisen i så fald være for 4 personer?
Ligger boligen i nærheden af hotel Sonny Hill?

...
08.07 | 00:00

Hej er villaen ledig fra den 17 juli til den 31 juli? Mvh Ala

...
10.09 | 21:18

Just come home after spending two weeks holiday at this great villa owned by Jesper. Fanastic situation with breath taking views of Alanya and surroundings,

...
20.07 | 17:44

Hej, vi er meget interesseret i, at leje jeres bolig fra den 10/10-20/10 2018. I må meget gerne skrive tilbage om villaen er ledig og hvilken pris det vil være.

...
Du kan lide denne side